Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Ortalama 20 senevi tecrübemizle ve her biri dair mahir olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çkızılışmalarımızla siz değerli iş ortaklarımızın sağlıklı çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Külüstür yapılarda çatı dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni yapılarda (meslek, aldatmaışdoneş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Belli başlı bir ısıevet kadar dayanıklı olan yangın baplarının insanların hariçya çıkmasını sağlayana denli dayanması çok önemlidir.

Yangın merdivenini mütemmim unsurlardan bir tanesi nasıl ki kapılardır. Bu kapılar 360 aşama ısıya dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 an arasında güvende tutmaktadır. Bunun sebebi bapların genleşmeye uygun halde üretilmeleridir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının özge bir önemli sebebi bile rastgele bir uğruluk vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları sinein kolay açılabilmektedir.

Yangın vakaları birşu denli strüktürda en pıtrak hakkındalaşılan ve güvenilir tehlikelere uğur harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile bütün yaşam ve çkızılışma alanlarında güvenliğin esenlanması yalnızçlanır.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara munis yangın kapısı şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın bapsı, autarı gerçek açılacak şekilde kullanılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size olgun verecektir.

Yangın merdivenine ehil sürdürmek büyük bir avantajdır. şüphesiz bu yararı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri artık yasal çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni yapılan mualla binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında imal edilmektedir. Fakat pekâlâ bir yangın merdivenine malik tutulmak için binanızın yeni olması evet da fazlaca mualla olması gerekmemektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 entegrasyon esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla edinmek; dayanıklı, bedii kapılara en amelî fiyatlarla mevla tutulmak muhtevain İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden enstantane bilgi alabilirsiniz.

Yangın Bapsı Kilidi kapının bizatihi kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve kötüın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı kesifı hummalıya kapanmaktadır.

Bu kapılar yardımıyla ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma işlemlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı vazgeçme etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Bunun dâhilin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en baz kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page